Cook Islands

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Cook Islands

Onroerend goed te koop op de Cook Eilanden

De Cook Eilanden zijn een natie in de Stille Zuidzee, politiek verbonden met Nieuw-Zeeland. De 15 eilanden zijn verdeeld over een groot gebied. In de grootste, Rarotonga, zijn er steile bergen en Avarua, de hoofdstad. In het noorden heeft het eiland Aitutaki een grote lagune omgeven door koraalriffen en kleine zanderige eilandjes. Het land staat bekend om zijn talrijke duik- en snorkelplekken.

Als u op zoek bent naar een nieuw onroerend goed te koop op de Cook Eilanden, moet u weten dat er 6 andere eilanden in de zuidelijke archipel en 6 in het noorden zijn. Sommige zijn bereikbaar met binnenlandse vluchten, andere alleen per boot. Ze zijn echt buiten de gebaande paden van het toerisme, kleine, unieke en tijdloze edelstenen verspreid over 2 miljoen vierkante kilometer oceaan.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een onroerend goed te koop op de Cook Eilanden, Mauke is het tuineiland en de inwoners zijn buitengewoon trots op de verzorgde tuinen van hun huizen. Een verrassend mooi eiland, met overal wilde bloemen.

Mitiaro is een van de mooiste en meest bezochte eilanden in de Stille Oceaan, met een kenmerkende geschiedenis en cultuur, evenals prachtige ondergrondse kalkstenen poelen en rustige grotten. Geniet van landhuizen en vele andere eigendommen die te koop zijn op de Cook Eilanden, waar u bij een lokaal gezin onder een traditioneel rieten dak woont.

Mangaia is de op een na grootste van de Cookeilanden en met zijn 18 miljoen jaar ook de oudste. Het is een koraaleiland dat in duizenden jaren uit de oceaan is opgekomen en gigantische grotten verbergt.

Manuae ligt ongeveer 100 km ten zuidoosten van Aitutaki en de prachtige lagune is te zien tijdens de vlucht van Aitutaki naar Atiu. Het is een zeer onbewoond natuurgebied voor alle zeevogels en schildpadden. Een van de beste plaatsen om onroerend goed te koop te zoeken op de Cookeilanden

Takutea ligt op slechts een paar kilometer van de noordoostkust van Atiu. Dit natuurreservaat wordt beheerd door een trustfonds.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 6747

Verkoop Huis, Cook Islands, Rarotonga, Rarotonga, Rarotonga

145,543.46EUR
Verkoop
Huis

1 m²
Wordt wakker uit je mooie en traditionele woning. Neem een verfrissende duik. Ga liggen voor de namiddag en geniet van de zon! En dan een hele nacht f...
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB